Monday, 3 May 2010

yea i said it

A bit late, I admit but we can't just let an edition of creq go by unnoticed.

I'd also like to take this opportunity to thank all of you for making not only Club Royal @ Victorie but also the Huygens College @ waerdse tempel a blast. Seeing you guys go ape at every evening makes it very worthwhile.

Back to the topic at hand;

Vrijdag 7 mei is het weer tijd voor 'creq!' in de Waerdse Tempel. In de volksmond ook wel het beste feest van de wereld genoemd brengt je dit keer weer een top avond. Om de goede sfeer te bevorderen is er gezorgd voor muziek. Het talentvolle trio Daily Bread maakt electronische rock, en dat nog live ook! Daarna kun je genieten van de dj's Oimate, Jabroer, Jape-O-Lution en The Awkward Pirates. Een vertrouwd collectief die zoals gebruikelijk zorgt voor dansbare deuntjes. Het is zeer waarschijnlijk dat het dak ervan af gaat.

De prijzen blijven hetzelfde:
Daily Bread + Creq Vvk: 8 eu
Deur: 10 eu

Alleen Creq: 5 eu aan de deur

Tickets zijn hier te krijgen http://www.ticketmaster.nl/search.php?convert=1&tm_link=tm_header_search&language=nl&keyword=daily+bread

Wat gebeurt er nog méér op 7 mei?
Pjotr Iljitsj Tsjaikovski (Пётр Ильич Чайковский) viert op deze dag zijn verjaardag en we betreuren dat Socrates op deze dag in het voorjaar te overlijden kwam.


HET WORDT WEER AAAAAAAAAAAAAAAAAN.